Proiect ACWW

prj_acwwÎn perioada noiembrie 2016 – octombrie 2017, Adăpostul prin intermediul Asociației Femeilor din Sibiu, derulează proiectul ,,Art therapy” finanțat de către ACWW (Asociated Country Women of the World).

Terapia prin handmade ajută beneficiarele de servicii sociale în depășirea momentelor dificile din viața lor. Confecționarea produselor handmade e foarte utilă în stimularea creativității, relaxarea minții, a corpului și dezvoltarea abilităților sociale. Proiectul e totodată un suport pentru beneficiare, prin strângerea fondurilor necesare acoperirii nevoilor urgente ale victimelor și copiilor lor.

Prin activitățile derulate, ele vor putea crea rame foto, tablouri, felicitări, suporturi lumânări/șervețele, magneți, cutii și accesorii pentru cadouri, etc. folosind hârtie, carton, sfoară, panglici, mărgele, lemn, materiale naturale (diverse semințe, condimente), vopsea acrilică, adeziv.

Produsele respective pot fi achiziționate în fiecare zi de vineri la standul destinat Asociației, din cadrul Târgului Biomarkt, desfășurat în Piața Huet – în curtea Bisericii Evanghelice din Sibiu sau la diverse evenimente desfășurate în Sibiu.

Fiți alături de noi în acest demers! Vizitați pagina noastră de Facebook unde puteți vedea obiectele create și puteți afla evenimentele din Sibiu la care participăm și unde promovăm acest proiect.

Prin achiziția acestor obiecte, susțineți persoanele care se confruntă cu situații violente în mediile lor familiale, să depășească cu bine perioadele delicate prin care trec.